Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Στην αγκαλιά του λιονταριού


Ένα λιοντάρι από καταφύγιο ζώων στην Κολομβία δείχνει την αγάπη του στην ιδιοκτήτρια καταφύγιου ζώων. Το είχε διασώσει από περιπλανώμενο τσίρκο (Pic)


Το λιοντάρι αν και κατέχει επάξια τον τίτλο του βασιλιά της ζούγκλας, ωστόσο δεν φημίζεται για την στοργή του και τις εκδηλώσεις αγάπης του. Κι, όμως, ένα αξιαγάπητο λιοντάρι δεν διστάζει να αγκαλιάσει την γυναίκα που του έσωσε την ζωή.
Το αξιολάτρευτο ζώο στάθηκε στα δύο του πόδια και παρά τα κάγκελα που τον εμπόδιζαν, κατάφερε να δώσει μία μεγάλη αγκαλιά στην Ana Julia Torres, την γυναίκα που τον έσωσε πριν από 12 χρόνια.
Η Ana ανακάλυψε το θηρίο σε ένα περιπλανώμενο τσίρκο, ενώ το άμοιρο ζώο βρισκόταν σε θλιβερή κατάσταση υποσιτισμού. Αμέσως, το απομάκρυνε από εκεί και το μετέφερε στο καταφύγιο ζώων που λειτουργεί στην Κολομβία.Από τότε είναι αχώριστοι, ενώ ο Jupiter, όπως είναι το όνομά του, δείχνει συχνά την εκτίμηση του στην Ana με μία αγκαλιά.
Η κυρία Torres ίδρυσε το καταφύγιο ζώων το 1994 και σήμερα φιλοξενεί 600 ζώα, που έχει διασώσει από παράνομους ιδιοκτήτες, τσίρκο και εμπόρους ζώων. Επίσης, αρνείται πεισματικά να ανοίξει το καταφύγιο για το κοινό.
"Θέλω τα ζώα να ζουν εν ειρήνη. Όλη τους την ζωή παρουσιάζονταν σε τσίρκο, αυτός είναι ένας παράδεισος, όπου μπορούν πια να αναπαυτούν", είπε η ιδιοκτήτρια.

topeiraxtiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews