Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Η αρχή της ελευθερίας μας!!!


Την Γη την κυβερνούν οι πλούσιοι. Η άρχουσα τάξη των πλουσίων ενδιαφέρεται μόνο για την διατήρηση του υπάρχοντος κατεστημένου. Δεν την ενδιαφέρει ο άνθρωπος ούτε τα προβλήματα του. Διοικεί μέσω του «διαίρει και βασίλευε». Κι αυτό περιλαμβάνει την διχόνοια. Την διχόνοια των κομμάτων. Την διχόνοια των εθνικών συγκρούσεων. Και την διατήρηση αυτής της διχόνοιας μέσω του μίσους που καλλιεργείται από τα φερέφωνα τους ανά τον κόσμο. Την άρχουσα τάξη την ενδιαφέρει να ελέγχει τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους του κόσμου σε όφελος της. Και συνέχεια προσπαθεί μέσω ελεγχόμενων πολέμων να κρατά τον πληθυσμό της Γης σε επίπεδα που θα της επιτρέπουν την επιβίωση της στο μέλλον. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν τα όπλα μαζικής καταστροφής καθώς και τα βιολογικά όπλα. Για αυτό υπάρχουν και οι ασθένειες ενώ οι περισσότερες θα μπορούσαν να έχουν εξαφανιστεί αν η έρευνα για την αντιμετώπιση τους  είχε την απαραίτητη αρωγή σε πόρους. Αυτά τα έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι. «Άνθρωποι» όπως ο Μπραζίνσκυ ο σημερινός σύμβουλος του Ομπάμα. Και φίλος του ο Ροκφέλλερ…. Και φυσικά τα τσιράκια τους όπως ο δικός μας ο τρελός ο GAP με την εμμονή του σε παγκόσμιες κυβερνήσεις και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια.


Την άρχουσα τάξη ακολουθεί η τάξη των «γλυφτών» που τρώνε από τα ψίχουλα που τους πετάνε από τα τραπέζια τους. Αυτοί είναι οι χειρότεροι. Είναι  οι σύγχρονοι γενίτσαροι. Ενώ έχουν γεννηθεί ανήκοντας  σε άλλες τάξεις κάποια στιγμή προτίμησαν να «γλύφουν» το καθεστώς για να ανεβούν σκαλοπάτι. Και κάνουν ότι χρειαστεί για να μην αλλάξει το «σύστημα».
Μετά υπάρχουν οι τάξεις που οι περισσότεροι γνωρίζουμε. Σε διαφορετικές κοινωνίες μπορεί να έχουν διαφορετικά ονόματα ή τα όρια τους να είναι λιγότερο η περισσότερο διαφορετικά η διακριτά αλλά στην ουσία παραμένουν οι ίδιες. Η μεσαία τάξη. Η εργατική τάξη. Η αγροτική τάξη. Οι φτωχοί… κλπ…
Οι περισσότεροι αρέσκονται στο να ανήκουν κάπου και αρέσκονται σε αυτούς τους διαχωρισμούς. Οι άρχουσα τάξη το γνωρίζει πολύ καλά αυτό….
Επίσης γνωρίζει ότι πάντα θα υπάρχουν «πρόθυμοι» ακόμα και μετά από μια επανάσταση που θα μπορούσαν με την απαραίτητη «βοήθεια» να επαναφέρουν το status qvo που τους έχει στην κορυφή της πυραμίδας. Το ξέρουν πολύ καλά και το καταφέρνουν εδώ και εκατονταετίες.
Ποιο είναι το τελευταίο τους προπύργιο; Μα φυσικά ο εθνικός και θρησκευτικός χαρακτήρας των κρατών. Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά ότι εχθρός τους είναι ο όχλος αλλά ο όχλος είναι και εύκολα κατευθυνόμενος μετά την εξασθένηση του μένους του.
Οι άνθρωποι για να καταφέρουν να ρίξουν από την κορυφή της πυραμίδας τους δυνάστες της ανθρωπότητας πρέπει να έχουν την στήριξη των υπολοίπων ανθρώπων. Κι αυτό που  ενώνει είναι ο εθνικός και θρησκευτικός χαρακτήρας. Όταν σε ενώνει κάτι εντελώς διαφορετικό από τα χρήματα που σε διαχωρίζουν σε «τάξεις» τότε είσαι πολύ επικίνδυνος για αυτούς.
Αυτός είναι ο λόγος  που όλοι αυτοί και τα αξιοθρήνητα φερέφωνα τους  έχουν λυσσάξει να διαλύσουν χώρες και θρησκείες. Έχουν σκυλιάσει  με τους πολέμους τους να κάνουν πρόσφυγες εκατομμύρια ανθρώπους. Και φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις ξέρουν πολύ καλά ότι όσο στέλνουν μαζί με τους πρόσφυγες και εγκληματίες μαζί τους, οι ανάδοχες κοινωνίες δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχθούν αυτή την κατάσταση. Κι αυτό είναι πάλι σε όφελος τους γιατί δημιουργεί μίσος.
Εκμεταλλεύονται ακόμα και το μίσος που δημιουργείται από τις θρησκείες ανά τον κόσμο. Ξέρει ότι όσο το Κοράνι σε οδηγεί στον παράδεισο μέσω του φόνου άπιστου αυτό θα λειτουργεί πάλι υπέρ τους. Ξέρει ότι όσο η Καθολική Εκκλησία έχει στο βεβαρημένο παρελθόν της Σταυροφορίες , Ιερά Εξέταση και σήμερα σκάνδαλα παιδεραστίας ή ψεύτικες προστατευτικές ιδέες  που εγκλωβίζουν την ελεύθερη σκέψη αυτό θα είναι υπέρ τους.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι σε όλο αυτό το «κολπάκι» έχει καταφέρει να διαιρεί και  κοινωνίες που δεν θα έπρεπε να έχει το ανάλογο «πάτημα».
Αλλά ακόμα και σε αυτό  – είτε μέσω της κατευθυνόμενης παιδείας  είτε μέσω της ψεύτικης δημοκρατίας – πάλι καταφέρνει να επιβιώσει.
Ακόμα και στην σημερινή «Δημοκρατία» μας …την κοινοβουλευτική… η άρχουσα τάξη μας εκμεταλλεύεται πλήρως.
Η Δημοκρατία σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία αυτών που δημιούργησαν μέχρι και την ίδια την λέξη. Η Δημοκρατία του Περικλή και του Πλάτωνα δεν έχει την παραμικρή σχέση με την σημερινή καρικατούρα που εμείς θεωρούμε και ονομάζουμε Δημοκρατία.
Στην πραγματική Δημοκρατία δεν έχουν θέση ούτε και δικαίωμα ψήφου οι πολέμιοι της.
Στην πραγματική Δημοκρατία δεν έχουν θέση οι καταστροφείς της.
Στην πραγματική Δημοκρατία δεν ψηφίζουν οι εγκληματίες.
Στην πραγματική Δημοκρατία δεν μένουν ατιμώρητοι οι κλέφτες  και οι προδότες.
Στην πραγματική Δημοκρατία την εξουσία και το δικαίωμα ψήφου έχει  αυτός που νοιάζεται πραγματικά για την Δημοκρατία. Αυτός που σκοπό έχει να ενώνει τους ανθρώπους και όχι να τους διαιρεί. Αυτός που διαχειρίζεται τον δημόσιο πλούτο υπέρ των πολιτών και όχι υπέρ της τσέπης του. Αυτός που η καρδιά του ραγίζει όταν βλέπει άστεγους,  άρρωστους , φτωχούς. Και η όλη του προσπάθεια στριφογυρίζει ανελλιπώς γύρω από το πώς να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους και ταυτόχρονα να διατηρήσει την φλόγα της ελεύθερης  σκέψης αναμμένη.
Αυτή είναι η Δημοκρατία. Όταν είτε οι λίγοι είτε οι πολλοί νοιάζονται για την ευημερία όλων.
Έρχονται εκλογές. Κάποιοι λένε ψέματα. Κάποιοι λένε αλήθειες.
Αλλά μην περιμένετε να αλλάξει γενικά προς το καλύτερο η ψήφος σας. Μπορεί να τσακίσει τους μνημονιακούς, μπορεί και όχι. Το σίγουρο είναι ότι θα αργήσει να  αλλάξει την ρότα της χώρας προς την πραγματική Δημοκρατία.
Αυτό θα γίνει μέσω της καταστροφής του υπάρχοντος συστήματος που ζούμε σήμερα.
Η Ελλάδα είναι το τελευταίο οχυρό της ανθρωπότητας. Και ως Έθνος και ως θεματοφύλακας της Ορθοδοξίας. Αν «πέσει» η Ελλάδα που η ιστορία της ήταν το φως του κόσμου για χιλιετίες τότε οι μισάνθρωποι  θα έχουν νικήσει.
Ας αντισταθούμε στις εκλογές που έρχονται. Η ψήφος στις 6 Μαΐου είναι πολύ πιο σπουδαία από άλλες φορές. Δεν είναι απλά όσοι θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα από την μια μεριά και οι υπόλοιποι από την άλλη. Γιατί αυτοί που θέλουν να  διαλύσουν την Ελλάδα είναι αυτοί που θέλουν να διαλύσουν τον ανθρωπότητα…
Πρέπει στις 6 Μαΐου να γίνουμε έστω και κάτι πιο μικρό από το Φως που ήμασταν εδώ και χιλιετίες… Το οφείλουμε στους προγόνους μας που μας παρέδωσαν με τιμή την ιστορία μας, το όνομα μας , την πατρίδα μας! Το οφείλουμε στα παιδιά μας! Το οφείλουμε στους εαυτούς μας!!!!!
Από κάπου επιτέλους πρέπει να αρχίσουμε…
Ας είναι η ψήφος μας η αρχή… Η αρχή της νίκης μας….
Η αρχή της πραγματικής  ελευθερίας μας!!
ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews