Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Προγνωστικά Στοιχήματος 10/4/2012

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εμβόλιμη αγωνιστική της Primera Division, με τη διαφορά ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα να έχει πέσει στους τέσσερις βαθμούς, ενώ εκκρεμεί και το μεταξύ τους clasico. Πάμε στοίχημα ότι κάνεις, πλέον, δεν μπορεί να μιλήσει για φαβορί;

Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται την Τρίτη το βράδυ τη Χετάφε και θέλουν διακαώς τη νίκη για να μειώσουν αρχικά στον έναν βαθμό τη διαφορά τους από τη «βασίλισσα» και να προσδοκούν σε νέο στραβοπάτημά της, ώστε να την πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Το Σάββατο αγωνίστηκαν στην έδρα της Σαραγόσα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν με 1-4 (αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ), πραγματοποιώντας μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, με τη νίκη που πέτυχαν επί της Χιχόν (2-0), βρέθηκαν και πάλι σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα που οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια και στο εξής θα προσπαθήσουν να παίξουν τα «ρέστα» τους για να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο τους. Η Χετάφε φιγουράρει στη 10η θέση της γενικής κατάταξης και μεταξύ αυτής και της Οσασούνας μεσολαβούν άλλες τρεις ομάδες. Γνωρίζει ότι η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα είναι δύσκολη και ότι είναι το αουτσάιντερ. Ίσως, όμως, καταφέρει να σκοράρει. Goal/goal και over.

Η πρωτοπόρος, εδώ και αρκετές αγωνιστικές, του ισπανικού πρωταθλήματος, Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε την περασμένη Κυριακή στην εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τη Βαλένθια και είδε τη «μισητή» της αντίπαλο να πλησιάζει ακόμη περισσότερο. Επισκέπτεται την Ατλέτικο στο μεγάλο πρωτευουσιάνικο ντέρμπι και πρέπει να «αποδράσει» με το διπλό. Τρεις γκέλες σε διάστημα ενός μήνα είναι πολλές για τους «μερέγχες» και θεωρείται δεδομένο ότι, κάπως, θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Οι «ροχιμπλάνκος», στον αντίποδα, βρίσκονται στην 7η θέση, στο μείον ένα από την εξάδα και έχουν και αυτοί τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον ενόψει του συγκεκριμένου ματς. Ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική με 2-0 από τη Λεβάντε και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Δυνατή μάχη αναμένεται, ωστόσο το συγκρότημα του Ζοζέ Μουρίνιο είναι το φαβορί. Η σκοπιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη, under με αρκετή δόση ρίσκου.

Τέλος, την Τετάρτη αγωνίζεται και η Αθλέτικ Μπιλμπάο που επέστρεψε στις εγχώριες νίκες την 31η αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 2-0 επί της Σεβίλλης. Οι Βάσκοι επισκέπτονται, τώρα, τη Γρανάδα για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα και να προσπαθήσουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα για να πλησιάσουν κι άλλο τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Μετρούν δέκα νίκες, έντεκα ισοπαλίες και δέκα ήττες από την αρχή της σεζόν, με τα σκαμπανεβάσματά τους εντός ισπανικών συνόρων να είναι εμφανή. Οι οικοδεσπότες κοιτούν τους αντιπάλους τους από τη 16η θέση της Primera Division και δείχνουν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική φόρμα, καθώς σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, κατόρθωσαν να μετρήσουν τέσσερις πόντους (Σανταντέρ-Γρανάδα 0-1 και Μαγιόρκα-Γρανά 0-0). Απέχουν επτά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα μπουν σε ακόμη έναν αγώνα με αρχικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν. Το ματς δε θα «ξεφύγει» λογικά στο σκορ. Under.

Μεγάλη εβδομάδα, λοιπόν, στοίχημα κουπόνι και αμφίρροπη 32η αγωνιστική ισπανικού πρωταθλήματος πάνε μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews