Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Προγνωστικά Στοιχήματος 25/1/12

Βραδιά Κυπέλλου με μερικά από τα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να παίζουν τη δεύτερη πράξη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Στο κουπόνι στοιχήματος δεσπόζουν οι μάχες σε Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία.

Στην Ισπανία παίζεται το μεγάλο clasico, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το 1-2 του «Μπερναμπέου». Οι Μαδριλένοι χρειάζονται νίκη με δύο γκολ διαφορά, στόχος όχι ακατόρθωτος γενικά για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αλλά σχεδόν απατηλός απέναντι στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι εκτός των άλλων διατηρούν το αήττητο μέσα στο «Καμπ Νου». Αμφότεροι προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα, με τους Καταλανούς να κερδίζουν (1-4) τη Μάλαγα κι ενώ δεν είχε αρκετούς βασικούς –για λόγους ξεκούρασης, στην εντεκάδα της, και τους «μερένχιες» να κερδίζουν (4-1) την Μπιλμπάο, με ανατροπή. Ο Μουρίνιο είχε υποδεχτεί συντηριτικά την Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς, κάτι για το οποίο κατακρίθηκε, αλλά μάλλον δεν έχει και καλύτερη επιλογή αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό. Έτσι το under συνοδέψει το παιχνίδι, παρότι σχεδόν σε όλα τα ημίχρονα του «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα ήταν ήδη μπροστά στο σκορ. Γιατί όχι λοιπόν άσσος στο ημίχρονο;

Στην Αγγλία η Λίβερπουλ καλείται να υπερσπιστεί το 0-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αποτέλεσμα που ήρθε έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ. Στο «Άνφιλντ» παραμένει αήττητη, αλλά και δύσκολα παίρνει του τρεις βαθμούς. Μένει κυρίως στην ισοπαλία, αν και το εντός έδρας ρεκόρ της (6-3-0) απέναντι στους «πολίτες» άλλα δείχνει. Δεν μπορεί να δώσει κανείς προγνωστικά εύκολης πρόκρισης των «κόκκινων», αξίζει όμως να σημειωθεί το ενδιαφέρον της Σίτι κυρίως για το πρωτάθλημα. Πρόσθετα σε αυτό έρχεται και η ασταθής εικόνα της το τελευταίο διάστημα στα εκτός έδρας ματς. Δύο μόλις νίκες στις τελευταίες εφτά εξόδους της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Πολλές πιθανότητες στο Χ.

Στην Ιταλία η Νάπολι περιμένει την Ίντερ στον νοκ-άουτ προημιτελικό και καλείται τουλάχιστον να σταματήσει τη φόρα των αναγεννημένων «νερατζούρι», οι οποίοι μετρούν οχτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, βελτιωμένη άμυνα και πολύ καλή πλέον ψυχολογία. Στους αγώνες αυτούς έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ. Αντίθετα οι Ναπολιτάνοι δέχτηκαν γκολ και στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις, αν και παίζουν καλά το G/G και φρόντισαν να απαντήσουν. Είναι το σύστημα της που επιτρέπει το γκολ στον αντίπαλο, αλλά καταφέρνει να μείνει αήττητη στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού αλλά και η παράδοση που δίνει κάτω από δύο γκολ στις συναντήσεις τους στο «Σάο Πάολο» αφήνει πιθανότατα το ματς στο under.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews