Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Κολεγιόπαιδα στην Αμερική πίνουν βότκα από το μάτι Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/11/kolegiopaida-stin-ameriki-pinoun-votka-apo-to-mati/#ixzz1eHo3KYv7


Κολεγιόπαιδα στην Αμερική πίνουν βότκα από το μάτι
Μια νέα ανθυγιεινή συνήθεια έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα η αμερικανική νεολαία, καθώς προτιμά να πίνει τη βότκα από το μάτι της παρά να τη βάλει στο ποτήρι.
Πιστεύατε ποτέ ότι μπορείτε να πιείτε βότκα από το μάτι σας, αντί του στόματος; Αν όχι, μάθετε ότι για μερικούς “ευρηματικούς” νέους σε αρκετά αμερικανικά κολλέγια, αυτός είναι ο νέος τρόπος απόλαυσης του ποτού τους.
Η μέθοδος κατανάλωσης που αγαπούν λέγεται “eyeballing vodka” και αρκετοί ισχυρίζονται πως μπορεί να μεθύσει κανείς σε χρόνο dt. Παίρνουν το μπουκάλι και τοποθετούν στο μάτι κι έτσι… πίνουν!

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς, σύμφωνα με τους ειδικούς, ακόμα και αν εισχωρήσει ελάχιστη ποσότητα στο μάτι, υπάρχει περίπτωση μόλυνσης, σοβαρής πληγής ακόμη και τύφλωσης
Παρολαυτά, η πιθανότητα της τύφλωσης δε φαίνεται να πτοεί τους νέους. Μάλιστα, το αγαπημένο τους “παιχνιδάκι” εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες, όπως η Βρετανία.
Ας ελπίσουμε η μόδα αυτή να μη φτάσει και προς Ελλάδα μεριά…
Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews