Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Πορνοταινία το ροζ σκάνδαλο με τον Στρος Καν!


Από τα δικαστήρια στην μεγάλη οθόνη μεταφέρεται το ροζ σκάνδαλο με τον Ντομινίκ Στρος Καν και την καμαριέρα, σε μία ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους…
Σύμφωνα με γαλλικά media η πολύκροτη «πικάντικη» υπόθεση του σκανδάλου, θα εμπνεύσει το σενάριο μια νέας ταινίας πορνό.


Πρόκειται φυσικά για μια παρωδία της υπόθεσης που συγκλόνισε τη Γαλλία αλλά και τις ΗΠΑ, οδηγώντας τον Στρος Καν στην παραίτηση από την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Στην ταινία που έχει δοθεί ο προσωρινός τίτλος DXK, θα πρωταγωνιστήσει ο πορνοστάρ Roberto Malone, ο οποίος θα έχει το ρόλο του… βασιλιά του σεξ, Ντέιβιντ (David Sex King). Τη γυναίκα του θα παίξει η Sandra Romain, επίσης γνωστή στο χώρο των ταινιών σεξ σύμφωνα με την ιστοσελίδα thelocal.fr, ενώ το ρόλο της καμαριέρας θα έχει η Katia De Lys. Η εταιρεία παραγωγής κάλεσε, μέσω της ιστοσελίδας της, όποιον θέλει να συμμετάσχει στην παραγωγή της ταινίας, που θα κοστίσει 200.000€. Με ένα ποσό της τάξης των 50€, όποιος θέλει, μπορεί να… καμαρώσει το όνομά του στα credits της ταινίας.
Ο Ντομινίκ Στρος Καν κατηγορήθηκε από την 32χρονη καμαριέρα, Ναφισάτου Ντιαλό, για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού. Όμως οι κατηγορίες αποσύρθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, γιατί υπήρξαν αμφιβολίες για την αξιοπιστία της καμαριέρας από τη Γουινέα. Στο αστικό δικαστήριο, πάντως, η υπόθεση των δυο πλευρών συνεχίζεται, με την Ντιαλό να ζητά αποζημίωση από τον Γάλλο πολιτικό.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews