Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

«Αληταράς δεν είναι αυτός που μουτζώνει»


Ο Λάκης Λαζόπουλος για όλους και για όλα

«Αληταράς δεν είναι αυτός που μουτζώνει»Καλεσμένος στην εκπομπή του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη «Ένα, Δύο, Τρία» στον «Αθήνα 9.84» ήταν σήμερα ο Λάκης Λαζόπουλος.

Με αφορμή το Low Budget Festival, που οργανώνεται από τον ίδιο και το «spirto.net» και θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Κακογιάννη, από 20 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου, με χορηγό επικοινωνίας τον «Αθήνα 9.84», είπε: 

«Το Low Budget Festival ξεκίνησε πέρυσι από το “spirto.net” και δίνει την ευκαιρία κάθε χρόνο σε δέκα ομάδες θεατρικές, νέους σκηνοθέτες, ηθοποιούς, στην καινούργια άποψη να καταγραφεί».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την ελληνική πραγματικότητα. Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή είναι τόσο μεγάλη η στεναχώρια και η αγωνία που δεν μπορεί να παραχθεί γέλιο...
Ο ένας δίνει δύναμη στον άλλο. Είναι περίεργο για τους Έλληνες ότι κρατούν μια απίστευτη ψυχραιμία... Τεράστια ψυχραιμία, αναντίστοιχη της οργής που υπάρχει. Αυτή τη στιγμή τη Δημοκρατία τη φυλάει ο κόσμος. Οι πολιτικοί την έχουν ξεφτιλίσει».


Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν δίστασε να σχολιάσει και όσα συνέβησαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου: «”Αληταράς” δεν είναι αυτός ο οποίος μουντζώνει το σύστημα. “Αληταράς” είναι αυτός που έχει κατακλέψει το σύστημα και κάθεται στην εξέδρα και έχει την απαίτηση να τον χαιρετάνε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews