Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο έρωτας... κιλά δεν κοιτά


Ερωτεύτηκε ξανά τη γυναίκα του όταν αυτή πάχυνε

Ο έρωτας... κιλά δεν κοιτάΧώρισε τον άντρα της πριν από τρία χρόνια. Τότε η Pauline Potter ζύγιζε 292 κιλά. Από τότε πήρε τόσα κιλά που… κατάφερε να γίνει η πιο βαριά γυναίκα όλου του κόσμου, φτάνοντας να ζυγίζει συνολικά 317,5 κιλά!

Το γεγονός αυτό όμως την έκανε ακόμη πιο ποθητή και ακαταμάχητη στα μάτια του πρώην συζύγου της Alex, ο οποίος ζύγιζε μόλις 70 κιλά!

Μόλις είδε ότι η πρώην γυναίκα του είχε κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τον… επιβλητικό όγκο της, ο κ. Potter γύρισε πίσω στο σπίτι τους στο Sacramento της Καλιφόρνια.



Η Pauline φαίνεται πως δε σταμάτησε να τρώει καθώς τώρα ζυγίζει 330 κιλά και μάλλον από την εμπειρία της έχει μια διαφορετική άποψη ως προς το πώς να κερδίσει μια γυναίκα έναν άντρα.

«Οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν ότι με το να χάνουν βάρος θα κερδίσουν την προσοχή του πρώην τους. Σε εμένα συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Το ότι έγινα η πιο βαριά γυναίκα του κόσμου τον έκανε να με ερωτευτεί ξανά και τώρα προσπαθούμε να φτιάξουμε τη σχέση μας από την αρχή» λέει η ίδια.



Η 47χρονη γυναίκα είναι τόσο μεγαλόσωμη που δε μπορεί να κινηθεί, «αλλά είναι δυναμίτης στο κρεβάτι» είπε ο Alex σε μια εφημερίδα.

«Δε μπορεί να περπατήσει, να ντυθεί μόνη της ή να πάει στην τουαλέτα. Αλλά εγώ δε θέλω τίποτε άλλο από το να είμαι ο εραστής και φροντιστής της» προσθέτει.


«Μου έχει λείψει η σεξουαλική μας ζωή. Ακόμη κι αν ξεπερνούσε τα 400 κιλά εμείς θα κάναμε έρωτα κάθε μέρα, γιατί απλά είναι πολύ καλή. Την πρώτη μέρα που γύρισα και ήμασταν ξανά μαζί κάναμε σεξ έξι φορές μέσα σε 24 ώρες!» συνέχισε.



Βέβαια, η γυναίκα του δε σκοπεύει να «τερματίσει» τη ζυγαριά. Δηλώνει ότι θέλει να χάσει μερικά κιλά (γύρω στα 90) για να μπορέσει να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews