Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Προγνωστικά Στοιχήματος 15/3/2012

Πάμε στοίχημα για ακόμη μία Πέμπτη με αμφίρροπους επαναληπτικούς αγώνες στο Europa League, οι οποίοι προσελκύουν το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων.

Στο στοίχημα κουπόνι χωρίς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε νοείται, η οποία ψάχνει ακόμη να βρει το πραγματικό ευρωπαϊκό της πρόσωπο, καθώς μέχρι τώρα είναι η σκιά του. Δε φτάνει που αποκλείστηκε από τους «16» του Champions League, σε έναν όμιλο όπου θεωρητικά ήταν το φαβορί και δυσκολεύτηκε στη φάση των «32» του Europa League, όπου πέρασε με τα χίλια ζόρια το εμπόδιο του Άγιαξ (Άγιαξ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άγιαξ 1-2) ηττήθηκε στον α’ γύρο στον δρόμο για τα προημιτελικά από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-3) και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Οι Βάσκοι, στον αντίποδα, φιλοξενούν τους «μπέμπηδες», έχοντας αυτό το σχετικά καλό προβάδισμα και συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο, θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία. Ηττήθηκαν, πάντως, για την Primera Division με 2-1 στο ντέρμπι με την Οσασούνα, αλλά οι εκτός ισπανικών συνόρων αναμετρήσεις έχουν πάντα άλλη αίγλη. Θα ξεκινήσουν τον αγώνα με λογικό αρχικό σκοπό να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ. Είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το goal/goal να αποτελεί καλή περίπτωση.

Η έτερη εκπρόσωπος του Μάντσεστερ στη δεύτερη τη τάξη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η Σίτι, φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα επιδιώξει να ξεπεράσει το σοκ της αποκαθήλωσης από την κορυφή της Premiership, έπειτα από την κυριακάτικη ήττα στην έδρα της Σουόνσι (1-0). Είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, που οι «πολίτες» δέχονται δύο διαδοχικές ήττες, και μάλιστα με το ίδιο σκορ, αφού στο πρώτο παιχνίδι με τους Πορτογάλους ηττήθηκαν στην ιβηρική χώρα. Τη συμπατριώτισσα της αντιπάλου της Πόρτο απέκλεισαν εύκολα για τη φάση των «32» (Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι 1-2 και Μάντσεστερ Σίτι-Πόρτο 4-0). Σε πολύ καλό momentum η Σπόρτινγκ, φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την Γκιμαράες (5-0) για την Primeira Liga, όπου φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ξεπέρασε, έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Λέγκια Βαρσοβίας (εκτός: 2-2 και εντός: 1-0) και βάζει πλώρη για όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Αναμένεται «ανοιχτό» ματς, με τον άσσο, αλλά και το over να αποτελούν δύο καλές περιπτώσεις για ποντάρισμα.

Πρόκριση-καρμπόν με αυτήν απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν (Ρούμπιν Καζάν-Ολυμπιακός 0-1 και Ολυμπιακός-Ρούμπιν Καζάν 1-0) θα προσπαθήσει να πάρει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μέταλιστ Κχάρκιβ που την υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το β’ αγώνα της φάσης των «16» του Europa League. Πριν από μια εβδομάδα επικράτησε στην Ουκρανία (0-1) και θέλει στον εντός συνόρων επαναληπτικό να… τελειώσει τη δουλειά. Η συγκυρία τον πετυχαίνει σε πολύ καλό χρονικό σημείο, καθώς δεσπόζει μόνος 1ος στην κορυφή της Superleague, ενώ έχει μόνο νίκες σε δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μάλιστα το καθ’ όλα εντυπωσιακό 21-0 στα τέρματα. Η Μέταλιστ, από την άλλη πλευρά, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει την έκπληξη και να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Θα μπει στον αγωνιστικό χώρο και με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς θα αναζητήσει το γκολ για να ισοφαρίσει αρχικά την κατάσταση. Ξεκίνησε και τις υποχρεώσεις της για την Premier League της Ουκρανίας, εκεί όπου σε δύο αναμετρήσεις μετρά τέσσερις βαθμούς, έπειτα από μία νίκη και μια ισοπαλία. «Κλειστό» λόγω της αυξημένης σκοπιμότητας προμηνύεται το παιχνίδι της με τους Πειραιώτες με το under να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews