Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Απανθίσματα των Κυριακάτικων εφημερίδων (Lagarde)30/12/2012

Θα απανθίσω σήμερα μόνον ότι αναφέρεται στην περίφημη Lagarde list που μας απασχολεί εδώ και τόσο καιρό. Όλοι, κυβερνώντες και παρεξουσιαστές βρίσκονται πάνω στο σανίδι και φωτίζονται με τους προβολείς της δημοσιότητας. Τους βλέπουμε όλους έναν προς έναν. Τα φώτα είναι δυνατά και δεν αφήνουν σκιές. Μόνο που αυτοί, είναι οι τυφλωμένοι και δεν μπορούν να δουν το ακροατήριο. Να δουν την κατάντια του, την καταστροφή του. Ένας από τους “ευφυείς ” πρωταγωνιστές έβγαλε ξαφνικά φωνή μεγάλη “Λίστα Λαγκάρντ!”. Έκανε ένα γύρω ο κεντρικός προβολέας με μεγάλη ταχύτητα και δεν μπορέσαμε να δούμε παρά μόνο περιγράμματα. Ύστερα έκατσε πάνω στον επίορκο. Σε κάθε έργο υπάρχει ένας επίορκος ειδάλλως, είναι άνευ ενδιαφέροντος.  

Από κάτω πνίγουν φόροι, χαράτσια, ανεργία, έκτακτα, τέλη, καύσιμα, ΔΕΗ… . Όμως η ιαχή είναι φοβερή “Λίστα Λαγκάρντ”! Τα ΜΜΕ φωνάζουν όλη μέρα, για να σκεπαστεί η δυστυχία, Λαγκάρντ Λαγκάρντ… . Μια είδηση και αμέσως σφήνα, Λαγκάρντ… ! Ξέρετε, σαν εκείνες τις καλοπληρωμένες διαφημίσεις. Ο κουρνιαχτός πρέπει να σκεπάσει την βρωμιά, την ασχήμια. Να μην είναι ορατή από το πόπολο, το καθημαγμένο!
Βαρέθηκα, σιχάθηκα και δεν μπορώ να ανασάνω, η μπόχα με πνίγει κι ο διπλανός μου μελανιάζει από το κρύο και την πείνα και γω δεν έχω να του δώσω γιατί μου τα πήρατε όλα, και σεις Lagarde Lagarde.
Γιατί εγώ ο άσχετος με τα νομικά θαρρώ πως πρέπει να την πληρώσουν όλοι; Κι αυτοί που την αλλοίωσαν κι αυτοί που την απέκρυψαν κι αυτοί που δεν εισέπραξαν.
Γιατί βρε άσχετε, θα την  πληρώσεις πάλι ΕΣΥ! Το τσίρκο πληρώνεται ΔΕΝ πληρώνει!
REAL: “ Έκαψε” την Ελλάδα – κάλυψε την οικογένεια  -Ο λόγος βέβαια περί του Παπακωνσταντίνου. Θυμάται μήπως κανείς αν στην Ελλάδα τιμωρήθηκε ποτέ κανένας… εμπρηστής; Μα και φυσικά θα καλύψει την οικογένεια αφού αυτά πάνε πακέτο.
ΑΥΓΗ: “Καίνε καμμένα” χαρτιά για να σωθούν – Δεν έχετε ακουστά για ζώνες πυρασφάλειας;
ΚΥΡ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πυρηνική έκρηξη για το δίδυμο του ΔΝΤ – Απειλεί ο Παπ με αποκαλύψεις και τέτοια, έτσι και τον πειράξει κανείς. Κάπου τόχω ξανακούσει αυτό… που, που… ναι μωρέ τον λένε Άκη!
ΕΘΝΟΣ: Αυτός, αυτές και τα μυστήρια της λίστας Lagarde– Πονάει μέχρι τις φτέρνες ο συνταξιούχος που του κλέψατε από την πενιχρή και σεις κοροϊδεύετε με ανείσπρακτα δις από μια λίστα της ντροπής σας. Κουκουλωμένη επτασφράγιστα σε κάποιο συρτάρι και φυσικά με την σκέψη “άσε τα χοχόλια, δεν χρειάζεται να ξέρουν” ενώ την ίδια στιγμή “λαέ της Λάρισας… του Βόλου, της … λαέ μου”(την δυστυχία μου!) Τι διάολο, ραντίσατε τα νερά που πίνουμε με αποβλακόσκονη;
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η λίστα Lagarde πυροδοτεί εξελίξεις – Καλά μην τρελαθούμε. Το πολύ πολύ να τον βάλουν μέσα τον ΠΑΠ γιατί προστάτεψε τα ξαδέρφια. Τις ανυπολόγιστες ευθύνες από το κατάντημα αυτού του τόπου πως θα το καλύψουν; Το 2009 το έλλειμμα ήταν στο 120% και σήμερα κοντά στο 180% . Αυτή την τρύπα ποιος θα την πληρώσει; Ερώτηση κρίσης; Απάντηση: Όποιος πλήρωσε την τρύπα της αναλγησίας, της μωρίας, της κλεψιάς, της αρπαχτής, της επιτήδευσης του 120%! Και το τσίρκο καλά κρατεί, χορεύει στο σανίδι.
ΘΕΜΑ: Wanded ο απίστευτα ψεύτης και αλαζόνας κ.Γ. Παπακωνσταντίνου. – Τι να πει κανείς, όλοι οι προβολείς στο όμορφο με την φωτογένεια παλικαράκι που κάθονταν προεκλογικά δίπλα στον αρχηγό και περιέστρεφε πανοραμικά τα μάτια εν είδη μεγάλου τιμωρού για αυτούς που τόλμησαν ν’ αφήσουν εκτός IMF (ΔΝΤ) την δύστυχη . Και στο σκοτάδι ως συνήθως τα… τρωκτικά.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Να γίνει το 2013 χρονιά λαϊκής χειραφέτησης – Ναι, καλά. Όπως πάντα μοναχικός και ξέγνοιαστος cowboy.
ΤΟ ΒΗΜΑ: Προς το Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην “τσάρος”- Τι ήσουνα ωρέ Γιώργο, μόνος στην έρημο; Εκείνο το Giorgo; Ο Βάγγος; Η κατάντια έχει κορμό κλαδιά και παρακλάδια. Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για το δέντρο που έμεινε χωρίς φύλλα. Και είναι μα τον Θεό πολλοί!
ΤΟ ΠΑΡΟΝ: Για κακούργημα πάει ο Παπακωνσταντίνου– Μάλλον γιαΕθνούργημα κι αυτός και όλοι που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έβαλαν το χέρι τους για την δυστυχία μας. Μέγα Εθνούργημα και να μην κρύβονται πίσω από τον ένα. Δεν μπορούν είναι πολλοί!
Εύχομαι η χρονιά που θάρθει να φέρει για όλους μας τα άπιαστα αγαθά της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης και της Αγάπης. Όχι όπως τα σερβίρουν αλλά όπως πρέπει να είναι στην χώρα που τα επινόησε.
ΥΓ.Νόμοι υπάρχουν. Αυτά που δεν λειτουργούν είναι οι δικλείδες ασφαλείας γιατί κατακλύζονται από by-pass διαύλους. Αυτά θέλουν εξάλειψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews