Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Προγνωστικά Στοιχήματος 24/3/2012

Πάμε στοίχημα με Superleague για ακόμα μία εβδομάδα, και αφού η υπόθεση-τίτλος φαίνεται να έχει κριθεί οριστικά, το ζητούμενο τώρα είναι οι ομάδες που θα κερδίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και αυτές που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους.

Στις 5:15μμ. το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο, με τους Θεσσαλονικείς να απέχουν έξι βαθμούς από την πεντάδα και να είναι διατεθειμένοι να παίξουν τα «ρέστα» τους, προκειμένου να βρεθούν εκεί. Σε εννέα αναμετρήσεις με τον Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο τους, μετρούν μόλις μία ήττα και αυτή από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (3-0) και αυτό το σερί θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος την περασμένη αγωνιστική, όταν επικράτησε με 2-0 της Δόξας Δράμας, έκανε το 2/2 και με τους 29 βαθμούς που έχει, ως τώρα, συγκεντρώσει μπορεί να αισθάνεται περισσότερο άνετος σ’ ό,τι αφορά τον στόχο της παραμονής. Βέβαια, βρίσκεται μόλις στο συν τέσσερα από την επικίνδυνη ζώνη και απομένουν πέντε πολύ σημαντικά ματς, στη διάρκεια των οποίων τα πάντα μπορούν να συμβούν. Δεν είναι το φαβορί στον αγώνα με τον Άρη, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα πλεονέκτημα, σε ένα μάλλον «κλειστό» ματς. Άσσος και under λοιπόν.

Επεγόντως ένα θετικό αποτέλεσμα αναζητά η Ξάνθη, η οποία αν κει ξεκίνησε τη φετινή Superleague πολύ δυναμικά, πλέον βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επικράτησή της επί του Ολυμπιακού (1-0) μετρά επτά συνεχόμενες. Οι 29 βαθμοί δεν αποτελούν εχέγγυο παραμονής και αυτό είναι που απασχολεί παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Επισκέπτεται το Περιστέρι Αθηνών για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, του οποίου το μοναδικό κάπως μεμπτό σημείο στα τελευταία ματς που έχει δώσει είναι η μεσοβδόμαδη ισοπαλία κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0). Από εκεί και πέρα, στο ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται πως… αρνείται να χάσει και με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες τελευταία, δεσπόζει στην 3η θέση με 44 βαθμούς. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη είναι το φαβορί και βρίσκονται και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η σκοπιμότητα της αναμέτρησης, ίσως εμποδίσει τις δύο ομάδες να παίξουν όσο καλά θα ήθελαν. Άσσος και under είναι πολύ πιθανά και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο στοίχημα κουπόνι με αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος και απουσία Παναθηναϊκού δε γίνεται, με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν στην Κρήτη για να αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ. Μετά τους αγώνες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό βρίσκονται, πλέον, στο μείον δέκα από την κορυφή και δείχνουν να έχουν αποχαιρετήσει οριστικά τις βλέψεις τους για πρωτάθλημα. Στόχος των ποδοσφαιριστών του Ζεσουάλντο Φερέιρα, τώρα, είναι να συγκεντρώσουν όσους πιο πολλούς πόντους μπορούν στο εξής, ώστε να αποκτήσουν ένα καλό πλεονέκτημα ενόψει των επικείμενων play-off. Ο ΟΦΗ, στον αντίποδα, μετά τη νέα του ήττα την προηγούμενη εβδομάδα από τον Άρη (1-0), βρίσκεται στο μείον εννιά από την πεντάδα και δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί εκεί. Την Τετάρτη ηττήθηκαν με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό για τον θεσμό του κυπέλλου, αποτέλεσμα που όμως τους αφήνει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς. Με αμυντικογενείς προσανατολισμούς αναμένεται να παρατάξει για ακόμη μια φορά τους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Αναστόπουλος, με το under (συνολικά 19) σε ακόμη ένα παιχνίδι της ομάδας του Ηρακλείου να είναι πολύ πιθανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews