Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Προγνωστικά Στοιχήματος 29/2/2012

Βραδιά φιλικών αναμετρήσεων, με τις εθνικές να δίνουν φιλικά προετοιμασίας ενόψει Euro 2012 και φτιάχνουμε από το στοίχημα κουπόνι με Κροατία-Σουηδία και Ισπανία-Βενεζουέλα.

Οι Κροάτες έχουν το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις τους με τους Σουηδούς, έχοντας απέναντι τους ένα 3/3 σε νίκες. Παραλίγο να χάσουν τη θέση τους στα γήπεδα του καλοκαιριού, καθώς τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο με την εθνική Ελλάδος, όμως στα πλέι οφ με την Τουρκία καθάρισαν εύκολα. Από το 2008 τρέχουν σε όσα παιχνίδια γίνονται επί κροατικού εδάφους ένα ρεκόρ 11-3-0, με τέρματα 31-9. Από τις τρεις ισοπαλίας η μία έληξε over G/G και οι άλλες δύο λευκές. Οι Σουηδοί προκρίθηκαν εύκολα στα τελικά χάρη στη δυνατή τους άμυνα, όμως στα τελευταία φιλικά κόντρα σε Δανία και Αγγλία τα θαλάσσωσαν και ηττήθηκαν (2-0 και 1-0 αντίστοιχα-ενδεικτικό των έξι σερί NG), επίσης έχουν μείνει χωρίς καθαρό στόπερ με τον τραυματισμό του Μαϊστόροβιτς και απέναντι στη σημερινή τους αντίπαλο έχουν το απόλυτο των… ηττών, με 3/3!

Η Βενεζουέλα ολοένα και δυναμώνει, φτάνοντας μάλιστα ως τα ημιτελικά του Copa Africa, όμως όχι τόσο ώστε να στρέψει υπέρ της τα προγνωστικά ποδοσφαίρου στο ματς με την παγκόσμια πρωταθλήτρια. Εξάλλου από την Ισπανία σε πρόσφατο φιλικό τους έχασε 3-0, παρότι βέβαια οι «φούριας ρόχας» στα τελευταία δύο φιλικά τους στραβοπάτησαν (1-0 από την Αγγλία και 2-2 με Κόστα-Ρίκα). Παρά το έντονο λατινικό στοιχείο της αναμέτρησης, την περιμένει κανείς να κινηθεί στο under, όπως έγινε και στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της Βενεζουέλας, η οποία φροντίσει πρώτα σε κάθε ματς να κλείσει τα μετόπισθεν και να παίξει με αντεπιθέσεις, κάτι που αναμένεται και απόψε. Καλό το ποντάρισμα σε νίκη της Ισπανίας με ακριβές σκορ (1-0, 2-0) και χωρίς να δεχτεί γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews