Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Το νέο «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» θα δικαιώσει και το ΠΑΛΙΟ

Το νέο «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» θα δικαιώσει και το ΠΑΛΙΟ
Η χουντάρα που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα έδειξε με κάθε τρόπο το κακάσχημο πρόσωπό της.
Δρόμοι αποκλεισμένοι πολύ μακριά από το κέντρο. Φαντασθείτε ότι δεν επέτρεπαν στα τροχοφόρα να μπουν στην Αθήνα μέσω Πειραιώς από το Γκάζι. Κλειστοί σταθμοί του Μετρο σχεδόν σε όλο το κέντρο και όχι μόνο.

Και το αποκορύφωμα που ζήσαμε από πρώτο χέρι.Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση πανικόβλητα υπαλληλάκια υπό την επίβλεψη αστυνομικών κλείσαν τις πόρτες με λουκέτα του σταθμού του ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι μη επιτρέποντας στο κόσμο να μπει αλλά το τραγικό ούτε και να βγει!!!
Είμαι αυτόπτης μάρτυρας. Δεν μπορούν να με διαψεύσουν. Το αποτέλεσμα ήταν οι συρμοί να αδειάζουν κόσμο στην αποβάθρα και ο κόσμος αυτός να μη μπορεί να βγει από το σταθμό. Κινδύνεψαν άνθρωποι ή να πέσουν στις ράγες ή απο συνωστισμό στις πόρτες. Κάποια στιγμή ένας επιβάτης άνοιξε –τσαμπουκά- τη πόρτα και έτσι μπόρεσε και βγήκε ο κόσμος.
Σήμερα η Δικτατορία του ΔΝΤ έκανε τα πάντα για να αποτρέψει την προσέλευση του λαού στην πορεία. Όμως αυτοί φοβούνται περισσότερο από το λαό .Είναι χ…..οι.
Χιλιάδες κόσμου τίμησαν τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και βροντοφώναξαν ότι δεν θα αφήσουν την ζωή τους να γίνει κτήμα κανενός καπιταλιστή. Δήλωσαν ότι αυτή η πατρίδα δεν ξεπουλιέται.
Ότι και να κάνουν κάποιοι πολιτικοί της Ελλάδας το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ξεπουλήσουν τα τομάρια τους στα αιματοβαμμένα αφεντικά τους.
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ ΖΕΙ ΈΞΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ
ΠΗΓΗ: xnewscom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews