Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΨΥΧΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ


Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν ψυχική επικοινωνία με εξωγήινες οντότητες. Άλλοι ότι τους δόθηκαν σοφά μηνύματα προς την ανθρωπότητα και μερικοί ακόμα ότι ταξίδεψαν νοητά σε εξωγήινους κόσμους!

Η ανθρώπινη λογική δεν μπορεί να εξηγήσει αυτούς τους ισχυρισμούς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι εφικτό να συμβούν.

Το φαινόμενο της ψυχικής επικοινωνίας με εξωγήινους μπερδεύεται συχνά με περιγραφές απαχθέντων, όμως είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Οι άνθρωποι που έχουν ψυχική επικοινωνία με εξωγήινες οντότητες, οι λεγόμενοι contactees, συνήθως περιγράφουν ευεργετικές εμπειρίες διανοητικής επαφής με φιλικό χαρακτήρα, έχουν ταξιδέψει οικιοθελώς πάνω σε ιπτάμενους δίσκους στο διάστημα και σε άλλους πλανήτες, ενώ υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να λύσει τα προβλήματά της, να σταματήσει τις πυρηνικές δοκιμές και να αποτρέψει (την κατά τα άλλα) αναπόφευκτη καταστροφή της ανθρώπινης φυλής. Οι contactees πιστεύουν ότι αυτό θα επιτευχθεί μέσα από τη μετάδοση μηνυμάτων αγάπης και αδελφοσύνης σε όλο τον κόσμο, ώστε να σταματήσει η συγκάλυψη των ΑΤΙΑ και να αποκαλυφθεί η συνεργασία των ισχυρών της Γης με σκοτεινές εξωγήινες δυνάμεις.

Ως πολιτιστικό φαινόμενο, οι contactees είχαν μεγαλύτερη φήμη από τα τέλη της δεκαετίας του ‘40 έως στα τέλη της δεκαετίας του ‘50. Όμως τα πρώτα σημάδια contactee εμφανίστηκαν από το 1891, όταν στο βιβλίο του Thomas Blott ‘’The Man From Mars’’, ο συγγραφέας ισχυρίστηκε ότι συνάντησε έναν Αριανό στο Κεντάκι.

Η πρώτη σοβαρή ανάλυση του φαινομένου, ήρθε το 1956 με τίτλο ‘’Όταν η προφητεία αποτυγχάνει’’ από τους Leon Festinger , Henry Riecken, και Schachter Stanley.
Ένα πιο σύγχρονο παράδειγμα είναι το Ραελιανό Κίνημα , το οποίο κέρδισε τη διεθνή προσοχή με τις αξιώσεις του για την επιτυχή ανθρώπινη κλωνοποίηση. Ο ηγέτης τους, ο Ραέλ, ισχυρίζεται ότι έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινους από το 1970.

Οι contactees υπάρχουν ακόμη και σήμερα. Σε αυτό τον κόσμο της σύγχρονης ουφολογίας, πραγματικά μοιάζουν σαν τσαρλατάνοι που προσπαθούν να καταλήξουν σε κάποιο είδος νέας θρησκείας με βάση των ισχυρισμών τους σχετικά με τους εξωγήινους καθοδηγητές τους. Λόγια που βασίζονται μόνο σε προσωπικές ιστορίες πνευματικής ή διαπροσωπικής εμπειρίας, απομακρυσμένα από την ανθρώπινη σύγχρονη λογική! Η λογική όμως, έχει γήινα σύνορα;

http://ufotruth-gr.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews