Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Θέλει να διχάσει τον λαό με αντισυνταγματικά δημοψηφίσματα! Φεύγει και φορτώνει τις αποτυχίες του στον λαό!


Η ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου πριν λίγη ώρα που αποφάσισε δημοψήφισμα σχετικά με το αν πρέπει να επικυρωθεί η νέα δανειακή σύμβαση ή όχι, δεν είναι απλά η πολιτική ταφόπλακα του ΓΑΠ!
Είναι το υπέρτατο εκβιαστικό δίλημμα που θα ξεκινήσει από αύριο, με τρομοκράτηση των πολιτών, από τα ΜΜΕ που θα λένε ότι αν δεν ψηφίσει υπέρ ο λαός θα πτωχεύσουμε ανεξέλεγκτα, θα βγούμε από το ευρώ, θα χαθούν οι καταθέσεις, θα απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα πηγαίνουμε με κουπόνια να παίρνουμε φαγητό στα συσσίτια όλες οι πληγές του Φαραώ θα πέσουν στα κεφάλια μας.

Έτσι όλη η ευθύνη της παρούσας κατάστασης θα πέσει σιγά σιγά στον λαό, θα επιχειρηθεί να ξεχαστούν οι προδοτικές πολιτικές υποτέλειας, που μέχρι σήμερα ακολουθεί η κυβέρνηση, και αν ο λαός καταψηφίσει εν τέλει, ο ΓΑΠ θα φύγει νίπτοντας υποκριτικά τας χείρας του, καταγγέλλοντας για μια ακόμη φορά τον ελληνικό λαό…
Οι άνθρωποι είναι διδάκτορες στην βρώμικη προπαγάνδα και τον αποπροσανατολισμό.
Μόνο ένα μεγάλο ποσοστό καταψήφισης δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης, αλλά μην εκπλαγεί κανείς αν την κάνουν “γυριστή” βλέποντας πως δεν πιάνει η προπαγάνδα και πρόκειται να καταψηφιστούν από τεράστιο ποσοστό πολιτών, τότε θυμηθούν το άρθρο 44 του Συντάγματος που προβλέπει ότι δεν μπορούν να γίνουν δημοψηφίσματα για δημοσιονομικά ζητήματα και ψηφιστεί με 151!!!
Όπως και να το δει κανείς η κίνηση ΓΑΠ βρωμάει και ζέχνει! Πρόκειται για “καραμπινάτη” συνταγματική εκτροπή, επιχειρείται να διχαστεί ο λαός ανάμεσα στο ΟΧΙ και το ΝΑΙ, δεν κάνει εκλογές, αλλά αν χρειαστεί να δραπετεύσει αλώβητος από την πρωθυπουργική καρέκλα μήπως και γλιτώσει το Ειδικό Δικαστήριο.
Εκτός αν όλα είναι ένα τεράστιο πυροτέχνημα γιατί ξέρουν εκ των προτέρων ότι θα παρουσιαστεί συνταγματικό κόλλημα και δεν θα προχωρήσει…
Βεβαίως, πριν φτάσουμε σε όλα αυτά πρέπει να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης από 151 βουλευτές -δεν αποκλείεται αφού η επόμενη σημαντική απόφαση θα βαραίνει τον λαό-, αλλά και η αντιδράσεις που θα υπάρξουν για την αντισυνταγματικότητα της απόφασης, κι ελπίζω ο Πρόεδρος που συναντάται αύριο με τον Σαμαρά, να ξύπνησε από την σφαλιάρα της Θεσσαλονίκης, να σταματήσει να ενεργεί ως μέλος της κυβέρνησης, να αναλογιστεί τις ιστορικές του ευθύνες και να προστατεύσει επιτέλους το Σύνταγμα.

1 σχόλιο:

 1. "..το υπέρτατο εκβιαστικό δίλημμα.."
  Τι πάει να πει αυτό ΟΤΙ χέστηκε ΓΑΠ για το τι θα αφήσει πίσω του αφού έκανε τη δουλειά των άλλων? ή χέζονται αυτοί που δεν ξέρουν που την κεφαλή κλείνει?

  Γιατί όταν αναφερόμαστε για εκβιαστικό δίλημμα σημαίνει ότι μας πιάσανε σε μια, έστω και, σκηνοθετημένη υπνηλία και σου βάζουν ένα πλαστικό πιστόλι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ στον κρόταφο με την επιλογή, ή εγώ γίνομαι ο αφέντης σου ή εσύ ο υποτελής μου, παρ΄όλα αυτά έστω και ξαφνικά στον ξύπνιο σου αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κι άλλη επιλογή, αυτή του άντε καιεεε! ... μόνο που όταν περνά το ξαφνικό του άντε καιεεε! ... από τον ξύπνιο, αρχίζουν οι εφιάλτες της φοβίας του ίσκιου του κενού της σκέψης και της ύπαρξης! Πως να σηκωθώ από το κρεβάτι μέσα στο σκοτάδι και σε τόση κρυάδα, κι ούτε ένας γείτονας να μη ξέρει αν, πότε κι από που θα ανατέλλει ο ήλιος.

  Το άσχημο είναι ότι ούτε παιδεία υπάρχει ούτε γνώση ούτε αξίες ούτε όρεξη ούτε ανησυχίες ούτε κουράγιο, και ξαφνικά όταν σου λέει ανέλαβε τις ευθύνες τις Λευτεριάς σου ΕΣΥ λες αυτό είναι "εκβιαστικό δίλημμα"

  Αιωνία η μνήμη του Έλληνα!
  Ο Έλληνας πέθανε! Ζήτω ο Ελληνιστής!

  Όλα είναι θέμα
  ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ σε συνδιασμό με ένα ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ τα άλλα είναι κακώς κείμενα παραλειπομένων προϋποθέσεων.

  Και πάντα κατά νου ότι στην αναμπουμπούλα ο Λύκος χαίρεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews