Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κάθε αυτοκτονία καρφί στον σταυρό τους


γραφει ο αρισταρχος
(αφιερωμένο σ’ όλους πριν την απελπισία)
Κολημμένος πάνω σε τρεις λέξεις νιώθεις πως κάτι σε τραβάει στην άβυσσο που επέλεξες σαν λύση. “πρέπει να τελειώνω”.
Τα μέτρησες και τα ζύγισες άπειρες φορές τον τελευταίο χρόνο. Η απόλυση, η διάλυση και ύστερα η ξευτίλα. Πάνω από τις δυνάμεις σου, πάνω από τις αντοχές σου. Κυνηγημένος από τις υποχρεώσεις και τις “τύψεις” που δημιούργησε η υπερευαισθησία σου για την ανέχεια ανθρώπων ολοκληρωτικά κρεμασμένων πάνω στις πλάτες σου. Δεν άντεξες και κατέθεσες τα αμυντικά σου όπλα. Το ισχυρότερο από τα γενετήσια ένστικτά σου η επιβίωση, κατέρρευσε! Έμεινες γυμνός και απορημένος να κοιτάς το μίζερο είναι σου.
Πουθενά η βοήθεια, η αρωγή. Τα έψαξες με αγωνία και πανικό. Έτρεξες σπάζοντας αστραγάλους, σκίζοντας παπούτσια, διανύοντας χιλιόμετρα. Τα λίγα ψίχουλα κάποιου επιδόματος ανεργίας δεν περίσσεψαν να καλύψουν το φροντιστήριο του μεγάλου ούτε καν αυτό το Aerolin, για το άσθμα της μικρής.  Σύντροφος σ’ αυτή την ερεβώδη πορεία ο σύντροφος της ζωής σου.

Η “ρεπούσειος” προπαγάνδα περνά στα σχολεία… Αποκαθήλωσε εικόνες διευθυντής γυμνασίου στα Τρίκαλα Ημαθίας!

Απομάκρυνση ναι, αλλά εν μέρει...
Η φασιστική και ισοπεδωτική προπαγάνδα της Δραγώνα και της Ρεπούση που ζητούν να καταργηθούν όλα τα εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα από την εκπαίδευση, χάριν δήθεν του σεβασμού προς την διαφορετικότητα, φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση σε “προοδευτικούς” εκπαιδευτικούς…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews