Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Προγνωστικά Στοιχήματος 4/2/12

Τις καλημέρες μου στους φίλους της στήλης μας,για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο με αρκετές επιλογές για το κουπόνι του πάμε στοίχημα.Πάρά τους πολλούς αγώνες πρέπει να μαστε προσεκτικοί λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και λόγω της οποίας ήδη έχουν αναβληθεί αρκετά ματς.Για την τριάδα μας θα πάμε πρώτα στη Γερμανία με τη φορμαρισμένη Σάλκε η οποία θέλει να παραμείνει στην κορυφή και αναμένεται να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα επι της Μαϊντζ.Θα ποντάρουμε επίσης τον άσσο της ΚΠΡ η οποία με Ζαμόρα Σισέ επιθετικό δίδυμο αναμένεται να ανέβει ποιοτικά.Θα κλείσουμε με Ελλάδα και το ματς ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΟΦΗ το ντέρμπι της Κρήτης που πιθανολογώ θα μείνει σε χαμηλό σκορ.

Τριάδα
242.Σαλκε-Μαϊντζ 1 (1.50)
247.ΚΠΡ-Γουλβς 1 (1.80)
301.Εργοτέλης-ΟΦΗ Under (1.45)

Στο συστηματάκι μας θα ρισκάρουμε με τον άσσο της Αζαξιό η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με 4 νίκες στα ισάριθμα τελευταία της παιχνίδια,θα πάμε επίσης με την έδρα της Σεντ Ετιέν η οποία χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη,άσσο στο ματς της Μπέρμιγχαμ και άσσο της Χιχόν αυριανό παιχνίδι.

Σύστημα 3-4
317.Μπερμιγχαμ-Σαουθαμπτον 1 (2.00)
323.Αζαξιο-Νις 1 (2.20)
328.Σεντ Ετιεν-Λοριαν 1 (1.90)
350.Χιχον-Οσασουνα 1 (2.10)




Θα κρατήσουμε επίσης και τα εξής σημεία, 249 Χ, 240 2, 306 1, 311 1, 324 1, 336 1, 346 1.Και προσοχή πολλά παιχνίδια των χαμηλών κατηγοριών Αγγλίας,Γαλλίας έχουν αναβληθεί και αναμένεται να αναβληθούν και άλλα,οπότε είμαστε επιφυλακτικοί αυτές τις μέρες!

Καλή Επιτυχία!

ΑΣΤΡΑ: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για όλα τα ΖΩΔΙΑ – μήνας Φεβρουάριος 2012

ΑΣΤΡΑ: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για όλα τα ΖΩΔΙΑ – μήνας Φεβρουάριος 2012
Ένα τσαντίρι κάτω από τα άστρα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το μήνα Ιανουάριο από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Τα «Τ» είναι τσαντιράκια και σημαίνουν τύχη.
Τα «Κ» είναι καρδούλες του έρωτα…

Δεν είναι Ρώσικη ρουλέτα, ούτε μεις η Ιφιγένεια!


γράφει ο αρισταρχος
Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, πάνω στο τραπέζι, με τον Παπαδήμο και τον Βενιζέλο απ’ την μια και τους Ευρωπαίους απ’ την άλλη, υπάρχει ένα περίστροφο. Το περίφημο πιστόλι του ΓΑΠ.  Το θυμάστε;
Μόνο που όλες οι θαλάμες του είναι γεμάτες με σφαίρες. Και όχι με μία ή δύο σφαίρες για να παίξουμε Ρώσικη ρουλέτα με τον εαυτό μας.
Επικρατεί η λογική του Καραγκιόζη. Γράμματα χάνεις, κορώνα κερδίζω. Ότι και να πείτε λοιπόν, το περίστροφο θα  εκπυρσοκροτήσει ή προς την Ελλάδα ή προς τους Έλληνες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews