Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΖΙΤΟ Ι ΕΛΛΙΝΙΚΙ ΔΙΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!


Επιδί πρέπι να μαθένuμε να γράφuμε σοστά επιτέλuς σε αφτί τι χόρα αποφάσισα να σας ξεκινίσο εντατικά φροντιστίρια.
Ι εκπλικτικί αφτί κίνισι τον άξιον ( εδώ τι στο διάολο πρέπει να βάλω για να φαίνεται ο πληθυντικός;;;;) καθιγιτόν κε πολιτικόν μας, που αποφάσισαν να αλλάκσουν την αλφαβίτα για να γίνι πιο εύκολι ι εκμάθισι τους από τα πεδιά ίνε αναπόφεφκτα μια σιμαντικί αλλά κε πολί έξιπνι κίνισι– όπος φισικά έχετε κι εσίς διαπιστόσι – όστε να μιν μπορί πλέον κανίς μας να έχι τιν δινατότιτα να κοροιδέβι τους ανορθόγραφuς.
Σε όλι αφτί τιν αξιοζίλεφτι και πραγματικά άκσια προσπάθια εμίς οι ορθογράφι θα θέλαμε να διαμαρτιριθuμε εντόνος γιατί μας  αφερέσατε αυτί τιν μικρί χαρά.

Στην προδοσία η σειρά σας… στα κόλλυβα η χαρά μας!!!

Πολλές φορές, διάφοροι σχολιαστές σε διάφορα άρθρα και δικά μου αλλά και άλλων αρθρογράφων, κάνουν την ίδια ερώτηση μιας και έχουν την ίδια απορία σε συνδυασμό με τις ανησυχίες τους.
«Καλά τα λες ρε φίλε και καλές είναι οι διαπιστώσεις ή το να δίνεις κουράγιο και θάρρος αλλά το ζήτημα είναι το τι πρέπει να κάνουμε για να βγούμε από αυτή την δίνη» λένε.
Και δεν έχουν και άδικο…. Εν μέρει…
Πρώτα από όλα πρέπει όλοι όσοι κάνουν αυτή την ερώτηση να σκεφτούν λίγα πράγματα ρωτώντας τον εαυτό τους τα εξής:
Όταν τα δύο βασικά κόμματα που έχουν οδηγήσει την χώρα εδώ, παίρνουν στις πρώτες εκλογές  32% και στις δεύτερες 42%, πρέπει όσοι δεν τους ψηφίσαμε να κάνουμε κάτι ή να συνεχίσουμε τις διαπιστώσεις μιας και το 42% προφανώς δεν έχει διαπιστώσει το τι γίνεται στην χώρα;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews